Αρχική σελίδα
Η ιστορία

Ποιοι παίζουν;
Τι παίζουν;
Που παίζουν;

Φωτογραφίες
Βίντεο
Ήχοι
Στίχοι

Σχόλια φίλων
Επικοινωνία

Οι Past Perfect Genes παίζουν δικές τους συνθέσεις (κυρίως με αγγλικό στίχο) και διασκευές κλασικών κομματιών από βρετανικά και αμερικανικά συγκροτήματα που αποτέλεσαν θρύλους της ροκ μουσικής.

Ακούστε μερικά δείγματα του ήχου τους εδώ και κάντε μια βόλτα και από τα βίντεο (τυχόν μικρή καθυστέρηση (1-2 δευτερόλεπτα) στην έναρξη ορισμένων από τα παρακάτω mp3 είναι φυσιολογική και εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσής σας):

Aqualung: Το κύριο κομμάτι από τον ομώνυμο τέταρτο δίσκο των Jethro Tull (1971), ένα από τα ελάχιστα κομμάτια τους χωρίς το χαρακτηριστικό φλάουτο. Η διασκευή αυτή είναι από live ηχογράφηση των PPG, με τη μπάντα σε πρόβα, την 1η Ιουνίου 2015.


Break On Through: το θρυλικό κομμάτι των Doors (πρώτο τους single και εισαγωγικό κομμάτι του πρώτου τους δίσκου), σε μια blues εκτέλεση, από live ηχογράφηση των PPG, με τη μπάντα σε πρόβα, την 1η Ιουνίου 2015.


Brown Sugar: ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της χρυσής εποχής των Rolling Stones από το άλμπουμ "Sticky Fingers", από από live ηχογράφηση των PPG, με τη μπάντα σε πρόβα, την 1η Ιουνίου 2015.


Do You Read Me: ένα αγαπημένο κομμάτι του θρυλικού Rory Gallagher, από live ηχογράφηση των PPG, με τη μπάντα σε πρόβα, την 1η Ιουνίου 2015.


Soul Man: γραμμένο το 1967 από τους Isaac Hayes & David Porter, αυτό το θρυλικό κομμάτι έγινε επιτυχία από τους Sam & Dave, αλλά έχει διασκευαστεί από πολλούς, όπως από τους Blues Brothers, τον Ted Nugent και άλλους. Εδώ από live ηχογράφηση των PPG, με τη μπάντα σε πρόβα, την 1η Ιουνίου 2015.


Jumpin' Jack Flash: διασκευή ενός από τα πιο κλασικά κομμάτια των Rolling Stones σε ζωντανή εκτέλεση από τη συναυλία στο Κύτταρο στις 18-9-2010.


Le Blues Foireux De La Copine: το κομμάτι εκφράζει την αγανάκτηση ενός μετανάστη απέναντι στον ρατσισμό, που τον εξωθεί να αφήσει τη φιλενάδα του και να φύγει από τη Γαλλία. Εδώ ο ήχος από τη συναυλία στο Κύτταρο στις 18-9-2010:

...αλλά δείτε και σε βίντεο την εκτέλεση από την εμφάνιση στο Lazy Club.

Love Is The Drug: το πιο δημοφιλές single των Roxy Music, σε ζωντανή εκτέλεση από τη συναυλία στο Κύτταρο στις 18-9-2010, με τις PPG Girls στα φωνητικά:


Summertime Blues: διασκευή της ιστορικής μπαλάντας των Eddie Cochran & Jerry Capehart, με την ηλεκτρική έκδοση της οποίας άνοιγαν οι Who σχεδόν όλες τις συναυλίες τους στη δεκαετία του 1970. Ζωντανή εκτέλεση από τη συναυλία στο Κύτταρο στις 18-9-2010.


Pathetic Ugliness: ένα κομμάτι των PPG για τις δυσκολίες των ανθρώπινων σχέσεων σήμερα ("Now, you don't want my lovin' because you might get sick, we're getting too protected..."). Ζωντανά από τη συναυλία στο Κύτταρο στις 18-9-2010.


Psycho Killer: το κλασικό κομμάτι των Talking Heads, ηχογραφημένο live σε πρόβα στις 15-11-2011, με φωνητικά από την Εύα, τη Μαίρη και τον Πάνο.


Should I Stay Or Should I Go: το κλασικό κομμάτι των Clash, ηχογραφημένο live σε πρόβα στις 15-11-2011, με τη φωνή του Πάνου, και φωνητικά από την Εύα, τη Μαίρη και τον Χάρη.


Because The Night: το κομμάτι του Bruce Springsteen και της Patti Smith, που έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ηχογραφημένο live σε πρόβα στις 15-11-2011.


Do You Read Me: το παραπάνω κομμάτι από πρόβα στις 15-11-2011, με την παλαιά σύνθεση της μπάντας.


Break On Through: το παραπάνω κομμάτι από live ηχογράφηση σε πρόβα στις 15-11-2011, με την "παλαιά" σύνθεση της μπάντας.


(εδώ θα προσθέτουμε κατά καιρούς και άλλους ήχους)