Αρχική σελίδα
Η ιστορία

Ποιοι παίζουν;
Τι παίζουν;
Που παίζουν;

Φωτογραφίες
Βίντεο
Ήχοι
Στίχοι

Σχόλια φίλων
Επικοινωνία

Ταυτότητα

Οι Past Perfect Genes (PPG) είναι ένα ροκ συγκρότημα από την Αθήνα. Παίζουν δικές τους συνθέσεις και διασκευές κλασικών κομματιών από Βρετανικά και Αμερικανικά συγκροτήματα που αποτέλεσαν θρύλους της ροκ μουσικής των δεκαετιών 1960-1970 (και λίγο παραπέρα...), όπως οι Rolling Stones, Who, Cream, Doors, κ.λπ.

Το συγκρότημα αποτελούν σήμερα (με σειρά ...αρχαιότητας!) οι:

Θάνος Πετρόπουλος (μπάσσο)
Χάρης Καζλαρής (φωνή, ρυθμική κιθάρα, φυσαρμόνικα)
Πάνος Παπαστεργίου (τύμπανα)
Κώστας Κούσης (πλήκτρα)
Γιάννης Νεγρεπόντης (σόλο κιθάρα, φωνή)
Ετοιμάζεται συνεργασία με τη Χαρά Κολαΐτη (φωνή, φωνητικά)

"Συνεργαζόμενα" μέλη μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι είναι οι δύο πνευστοί της παρέας:
Βασίλης Μωραϊτίνης (σαξόφωνα, αραιά και πού, πολύ αραιά πια...)
Παναγιώτης Πετρόχειλος (τρομπέτα, εάν το απαιτούν οι ανάγκες για live)

O γραφίστας Στράτος Λεμπέσης, φίλος του συγκροτήματος, συμβάλλει βοηθώντας ποικιλότροπα (στήσιμο και ηχοληψία για τις εμφανίσεις, αφίσες, λογότυπο...).

Παραμένουν fan των PPG και καλοί φίλοι: ο Φώτης Βαλλίνας (ντράμερ του συγκροτήματος από το 2004 μέχρι τον Ιούνιο του 2013), ο Θεοδόσης Οικονόμου (ντράμερ από τον Ιούλιο του 2013 έως τον Φεβρουάριο του 2014), η Μαρία Αφεντουλίδη (σαξοφωνίστα από τον Δεκέμβριο του 2012 / πιανίστα από τον Ιούνιο του 2013, μέχρι τον Μάϊο του 2014), ο Δημήτρης Φωτόπουλος (ντράμερ του συγκροτήματος από τον Φεβρουάριο του 2014 και έπειτα), ο Μιχάλης Γεωργίου (ντράμερ που αντικατέστησε τον Δημήτρη για ένα μικρό διάστημα τέλη 2014-αρχές 2015), ο Γιάννης Βερούχης (ντράμερ που επίσης συνεργάστηκε για ένα εξάμηνο το 2015) και ο Γιάννης Μάργαρης (ντράμερ μέχρι το φθινόπωρο του 2016).

H πλήρης ιστορία της μπάντας με όσους έχουν συνεργαστεί, από καταβολής μέχρι σήμερα, συνοψίζεται εδώ (για υψηλότερη ανάλυση, δεξί κλικ, αποθήκευση ως... και θα λάβετε το αρχείο εικόνας σε μορφή png):


Οι πρώτες μέρες

Το πρόσφατο παρελθόν

Το συγκρότημα σήμερα