Αρχική σελίδα
Η ιστορία

Ποιοι παίζουν;
Τι παίζουν;
Που παίζουν;

Φωτογραφίες
Βίντεο
Ήχοι
Στίχοι

Σχόλια φίλων
Επικοινωνία

Θεοδόσης Οικονόμου

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Στα 10 του "μετακόμισε" στα Κύθηρα όπου και μεγάλωσε. Στα 15 του έφτιαξε ένα σετ αυτοσχέδιων κρουστών από ...κουτάκια Pringles, και κάπου εκεί κατάλαβε ότι είχε έρθει ο καιρός να βρει ένα σετ κανονικών τυμπάνων.

Αρχικά ακούσματα ήταν η ελληνόφωνη ροκ σκηνή της εποχής (Ξύλινα Σπαθιά, Ενδελέχεια, Ελληνιστάν, Πράσσειν Άλογα, Αρνάκια, Αντίδραση και πολλοί άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι...), ώσπου μια μέρα ένας φίλος του έδωσε δύο cd με metal και για τα επόμενα 5 χρόνια "κόλλησε" μουσικά εκεί.

Παράλληλα με τις σπουδές του τζάμαρε όπου έβρισκε..., έγραψε ένα cd με τους Almighty Fischermen και παρακολούθησε μαθήματα drums για ένα χρόνο με τον Γιώργο Μητσοτάκη. Με τον χρόνο ...άνοιξε τους μουσικούς του ορίζοντες στο ευρύτερο φάσμα της ροκ ακούγοντας μπάντες της "κλασσικής" σχολής αλλά και indie, post-rock, stoner και άλλα σχήματα. Έχει παίξει τύμπανα στους Big Breast Theory και στους Altro Mondo.

Την άνοιξη του 2013, ο φίλος του Παναγιώτης τον καλεί να δει τους Past Perfect Genes στη μουσική σκηνή δ3. Μέχρι το καλοκαίρι, ο Θεοδόσης έχει ήδη αναλάβει δράση, στη θέση του ντράμερ της μπάντας.

 

Αρχή
Αρχή