Αρχική σελίδα
Η ιστορία

Ποιοι παίζουν;
Τι παίζουν;
Που παίζουν;

Φωτογραφίες
Βίντεο
Ήχοι
Στίχοι

Σχόλια φίλων
Επικοινωνία

Ταυτότητα

Οι πρώτες μέρες

Το πρόσφατο παρελθόν

Το συγκρότημα σήμερα

Καιρός για μια νέα πορεία... μετά τις πολλαπλές ζυμώσεις και τις απανωτές προκλήσεις στο θέμα του ντράμερ, αλλά με σταθερό τον βασικό πυρήνα (Θάνος, Χάρης, Πάνος και Κώστας)! Λίγο πριν την αποχώρησή του, ο Γιάννης συστήνει στη μπάντα τη Χαρά και προετοιμάζεται μια συνεργασία στα φωνητικά. Ταυτόχρονα, ο Μάνος αποσύρεται για προσωπικούς λόγους και η μπάντα μένει (προσωρινά, ελπίζουμε) χωρίς brass section.

Με πρόταση του Πάνου, αποφασίζεται μια δραστική, επιβεβλημένη τομή, αφού η αλλαγή του ντράμερ κάθε λίγους μήνες εδώ και πολύν καιρό έχει αρχίσει να κουράζει: ο Πάνος αφήνει τη θέση του κιθαρίστα και κάθεται στα τύμπανα (έτσι είναι οι "multi-instrumentalists"...), ώστε να μην υπάρξει περίοδος προσαρμογής, οπότε αναζητείται ενεργώς και επειγόντως ...lead κιθαρίστας. Με γεια μας, ιδού ο Γιάννης Νεγρεπόντης!

Η μπάντα βρίσκεται σήμερα σε ιδιαίτερα δημιουργική φάση:
- νέος, αλλαγμένος ήχος, με το διαφορετικό κιθαριστικό ύφος του Γιάννη,
- ιδιαίτερα αυξημένες δυνατότητες στα φωνητικά, με Χάρη, Γιάννη, Πάνο και Χαρά
- όρεξη για νέο ρεπερτόριο...
...η διάθεση είναι και πάλι όμορφη, το μέλλον προβλέπεται και πάλι λαμπρό!

Η σελίδα μας στο Facebook και ο παρών ιστότοπος των Past Perfect Genes περιλαμβάνουν τα νέα, το άλμπουμ φωτογραφιών, τα βιογραφικά των μελών, το ρεπερτόριο, αποσπάσματα από βίντεο κλιπ και mp3 από πρόβες, παραστάσεις και ηχογραφήσεις σε στούντιο. Η ενότητα "Στίχοι" είναι ακόμη υπό κατασκευή, υπομονή!!!