Αρχική σελίδα
Η ιστορία

Ποιοι παίζουν;
Τι παίζουν;
Που παίζουν;

Φωτογραφίες
Βίντεο
Ήχοι
Στίχοι

Σχόλια φίλων
Επικοινωνία

Γιάννης Βερούχης

O Γιάννης Βερούχης γεννήθηκε στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα κρουστών στη φιλαρμονική του Χαλανδρίου και τον επόμενο χρόνο γράφτηκε στο τμήμα drums του τοπικού ωδείου. Εκεί γνωρίστηκε με τον Μιχάλη Βασιλείου (Λευκή Συμφωνία) όπου διδάχτηκε drums και θεωρία της μουσικής. Στα επόμενα χρόνια διδάχτηκε και εξακολουθεί να διδάσκεται από τους κορυφαίους drummers της χώρας μας: Ηλία Δουμάνη, Στέφανο Δημητρίου, Νίκο Καπηλίδη, Κώστα Αναστασιάδη.

Σεμινάρια με κορυφαίους Έλληνες: Νίκο Τουλιάτο, Φώτη Γιαννόπουλο, όπως σεμινάρια αλλά και προσωπικά μαθήματα με τους παγκοσμίως διακεκριμένους Dave Weckl, Steve Gadd, Ralph Peterson, Antonio Sanchez, Horacio Hernandez. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου και τρομπέτας.

Έχει παίξει σχεδόν όλα τα στυλ της μουσικής (pop, rock, έντεχνο, jazz, fusion, disco, ως και death metal). Στο διάστημα αυτό έχει εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας και συναυλιακούς χώρους και έχει συνεργαστεί με μεγάλες ορχήστρες. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες δισκογραφικές δουλειές με πρώτη στη ηλικία των 16 ετών με το ελληνόφωνο συγκρότημα Εντροπία. Συμμετέχει στο συγκρότημα Τα Χάρτινα Φτερά.

Με την αναγκαστική απουσία του Δημήτρη για λόγους υγείας, βρίσκεται μια επαφή κι ο Γιάννης μπαίνει στην παρέα των PPG, με την όρεξή του, με τον μετρονόμο του και με τα όλα του, τον Μάϊο του 2015.

 

Αρχή
Αρχή